En bog og en filmatisering om det hårde narkomiljø i Aalborg – eller et hvilket som helst andet sted – kræver mere en bare narko og en lokation. Det kræver en dybde og nogle mennesker, du kan relatere til. Det magiske ved denne historie er, at alle kunne være blevet til en af dem, der havnede lige her. Alle har deres spøgelser og deres skeletter i skabet. Alle har en masse muligheder for at arbejde med dem. Nogen vælger narko som en udvalg. Det kan sælges for penge, det kan tages som en flugt.

Bogen er delt op i tre dele. Hver del har sin egen hovedperson. Som det også ses i Afrika-trilogien, så forstår Jakob Ejersbo at binde mennesker sammen. De kender måske ikke hinanden godt, men deres veje krydses, og det binder historien sammen.

Samtidig er det hverdagen, det hele handler om. De spændende ting i livet sker ikke kun i weekenderne, men også fra mandag til fredag, og her møder vi personerne på alle tidspunkter. Det er med til at vise, hvordan hele deres liv er, og hvordan deres søgen efter sig selv også foregår. Det giver personerne karakter og fylde.

Author nico
Published
Categories Det moderne liv
Views 3049
youplay