Den danske spillefilm Nordkraft havde premiere d. 4. marts 2005, og den har med årene slået sit navn fast som en af de absolut største og mest barske danske socialrealistiske film. Det er den barske og hudløst ærlige fortælling om tre personer som har det til fælles, at de alle kommer fra narkomiljøet i den nordjyske by, Aalborg. I løbet af årene er filmen blev lidt af en kultklassiker, og fans over hele landet mødes jævnligt for at nørde alt der har med filmen at gøre. Ved disse sammenkomster bliver filmen naturligvis set, og der bliver talt grundigt om handling, medvirkende skuespillere samt ikke mindst om de lokationer, hvor filmen blev optaget. Det sidstnævnte aspekt ser vi nærmere på i denne artikel. Vi vil nemlig anbefale dig, at tage på besøg på de lokationer, hvor filmen blev optaget. Vinteren står for døren, så kom gerne ud i god tid og få købt vinterjakker til formålet.

Få købt vinterjakker så du er klar til din Nordkraft-vintertur

At tage på filmlocation-rundtur er en spændende oplevelse, og det er helt klart noget filmfanatikere bør unde sig selv at prøve. For alle os med interesse for filmen Nordkraft er det naturligvis også en mulighed. Planlægger du at filmlocation-turen skal afholdes til vinter, så er det dog bedst at få købt nye vinterjakker til dem der skal med på turen. Netop vinterjakker finder du masser af hos webshoppen NA-KD. Denne webshop er særligt henvendt til modebevidste kvinder, så hvis du selv er kvinde, eller hvis du påtænker at en eller flere kvinder skal med på turen, så er det denne webshop vi vil anbefale dig at tjekke ud.

Fordelen ved at købe dine vinterjakker hos NA-KD er blandt andet, at udvalget er stort, samt at priserne er yderst fornuftige. Blandt mærkerne på hjemmesiden er TREND og MARGAUX D, og fælles for samtlige vinterjakker er det, at de tilbyder et moderigtigt valg for de kvinder der ønsker en dejlig varm jakke.

Afsæt en hel dag til turen

Hvorfor så egentlig tage på filmlocation-tur? Noget af det sjove ved denne aktivitet er, at man kommer helt tæt på de film man holder så meget af, og som man ofte har set utallige gange. Det at komme ud og se de lokationer hvor filmen er optaget, er en oplevelse ud over det sædvanlige. Der er en række ting vi i den forbindelse vil anbefale dig og dine kammerater, som har det til fælles, at I alle holder af Nordkraft. Dels vil vi anbefale jer, at I afsætter en hel dag til turen. Det er nemlig ofte tilfældet, at man får lyst til at dvæle ved visse af lokationerne. Ofte får man også lyst til at tage en telefon frem, så man kan spole i filmen og finde lige præcis det øjeblik, hvor filmen foregår der hvor man befinder sig. Samtidig anbefaler vi jer, at I planlægger efterfølgende at finde et godt spisested, så I sammen kan fordøje dagens spændende begivenheder. Held og lykke med turen.

Author nico
Published
Categories Det koster
Views 3815
youplay