Filmen Nordkraft fra 2005 er bygget på en roman af samme navn af den afdøde forfatter Jakob Ejersbo, og den handler om en flok unge mennesker, der forsøger at skabe sig et godt liv, men har vanskeligt ved at opnå det. De kommer på kant med samfundets normer og ender med et misbrug af narko og sprut – ikke just en måde at leve på, som vi forbinder med det gode liv. Men filmen er stærk og god at se, også når du vil minde dig selv om, at du faktisk har et godt liv, som du skal passe på – ligesom du skal passe på dig selv.

Her giver vi dig nogle vinkler til, hvordan du kan lægge rammen for et godt liv og få noget ud af det. Og beløn dig selv med en filmaften med vennerne med Nordkraft i centrum – det sætter det hele i perspektiv.

Styrk din selvtillid med brystimplantanter

En af de ting, du kan gøre, hvis du vil styrke din selvtillid og få et mere harmonisk og godt liv, er at få foretaget en brystkorrigerende operation, som kan give dig en bedre kropsholdning, en bedre fornemmelse af dig selv og i sidste ende en højere selvtillid. Der er stor efterspørgsel på kosmetiske operationer, og det er i dag blevet langt mere naturligt eksempelvis at få indsat brystimplantanter, så man kan komme tættere på det kropsideal, man har. Der kan være mange andre grunde end det rent kosmetiske til at få indsat brystimplantanter, og afgørende er, at det er med til at give dig det gode liv, du gerne vil have.

Arranger noget socialt med vennerne

Du kan også hjælpe det gode liv på vej med et socialt arrangement sammen med vennerne. Vi vil her foreslå, at du inviterer dem til en filmaften hjemme hos dig selv, hvor I kan se Nordkraft og få en snak om, hvad filmen siger jer i dag, snart 20 år efter, at den kom på lærredet første gang. Man kan jagte et bedre selvværd, men ofte kommer det helt af sig selv, hvis man for eksempel styrker sit udseende og sørger for at have et socialt liv.

Author nico
Published
Categories Det koster
Views 988
youplay