I Nordkraft er det jagten på ruset og de dybe følelser ved at være menneske, der er drivkraften. De fleste har også en idé om, at brug af ulovlige stoffer primært er narkomaner og dem, der jagter rusen til de vildeste fester. Men ulovlige stoffer er ikke kun alt fra hash over speed til kokain. Det findes i mange miljøer.

Om det er skrøner eller ej, så er der i hvert fald mange, der har den idé, at der tidligere var mange læger og tandlæger, der udskrev store mængder af stoffer til sig selv eller til deres ægtefæller. Det kunne være alt fra de euforiserende til nervepiller. Om ikke andet, så er det en historie, der bliver meget svær at slå ihjel.

Et andet misbrug, der er mere og mere fremme i mediebilledet er misbrug i sportens verden. Her er det ikke et sus her og nu, men det sus, når der vindes en stor sejr, der er målet. Her gør stoffer også nærmest udøverne uovervindelige, og det findes både hos professionelle som cykelryttere, der ikke har holdt sig tilbage på den front, og hos dem, der bare vil have store muskler i træningscentret.

Author nico
Published
Categories Fart over feltet
Views 2327
youplay