Det er nok ikke nogen hemmelighed, at vi her på bloggen er vilde med Nordkraft. Det har du sikkert allerede opdaget, og hvis ikke du har det, er det nok fordi, du er helt ny her og endnu ikke har læst så meget med. Det er også helt okay, for ting kan tage tid, og man må give tingene den tid, de tager. Rom blev jo ikke bygget på en dag, og heldigvis for det også. Sådan kan man i hvert fald sige det, og det kan også hjælpe os med tålmodigheden, hvis man vælger at have det på den måde. Man kan også med andre ord sige, at alt har den betydning, man giver dem, og sådan er det også med film, men også med andre ting.

Når man skal se en god film, så anbefaler vi altid, at man skal spise god Slik til, så oplevelsen bliver endnu bedre. Vi ved godt, at ikke alle mennesker har det sådan, og at der tilmed også er nogen, der hellere vil have enten chips eller noget helt andet til. Men man bør altså give slik en chance, for på den måde kan man være sikker på, at filmen får en helt anden karakter, som kun kan være til det bedre. Ja, det er faktisk, uanset hvem man er, og uanset hvor man er. Men igen – vi er stadig meget nysgerrige efter, hvad det er for en film, der er netop din yndlingsfilm, og hvorfor er vi så det? Det er vi naturligvis, fordi vi som mennesker er her for at hjælpe med at berige og inspirere hinanden, Når vi gør det, går verden aldrig i stå, og det er noget af det, vi har behov for. Det er ikke alle mennesker, der gider hjælpe andre, eller som føler, at de gider hjælpe andre, og det er en ting, der er meget ærgerlig. Der er dog noget at gøre ved det, for man kan begynde at oppe sig, så man kan handle anderledes og på den måde få lyst til at gøre nogle ting, som man ellers ikke ville gøre. Og sådan må det gerne være, for det er en god ting, og det kan sikre, at der kommer den udvikling, der er behov for.

Vi håber, du vil dele med os, hvad det er for en film, du bedst kan lide, og vi håber også, at du vil komme tilbage hertil igen og igen, for på den måde kan vi give dig det, som vi har at give videre. Livet handler i høj grad også om at modtage, og det er noget, du kan gøre, når du kigger her forbi, og det er med sikkerhed også noget, der vil glæde dig.

Author nico
Published
Categories Det koster
Views 619
oktober 2020
M T O T F L S
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
youplay