Der er næppe en udtømmende liste over alle de stoffer, der efterhånden findes, og som derfor er til rådighed derude. Desuden er grænserne for, hvor man finder de forskellige slags stoffer efterhånden brudt ned, og de stereotype tanker passer ikke længere til vores moderne samfund, hvor mange andre ting på samme måde brydes ned.

Der er mange fordomme om stoffer, og en af de fordomme har gået på, at forskellige samfundsgrupper tog forskellige slags stoffer. Hippier og flippere røg hash, og de var arge modstandere af alt, der var hårdere end det. På den anden side stod alle dem, der var til larmende techno og stroboskoplys. De tog amfetamin og speed, så de kunne holde den kørende hele natten. Sammen med vand, så havde de ikke brug for mere, for der kunne de nærmest se musikken.

Det bedre borgerskab var selvfølgelig alt for fine til den slags stoffer. Her var det kokain, der blev sniffet. Det var dyrere, og det havde et ry for at være renere og dermed bedre end alle de andre stoffer, der fandtes derude. Heroin blev brugt af junkierne. Dem, der lever på gaden, og som er kommet helt der ud, hvor det er meget svært at vende om.

Author nico
Published
Categories Fart over feltet
Views 2268
youplay