De krav, som det moderne liv stiller de unge, er store. Du skal være venner med alle – også på de sociale medier, og du skal samtidig også være flot at se på. Slank og altid se ud, som om du lige er hoppet ud af et modeblad. Det er ikke tiden længere til at hente morgenbrødet søndag i morgenkåben og med søvn i øjnene.

Den fart, der er på alle steder, og den livsstil, hvor du hele tiden er på og ikke kan tillade dig at trække stikket nogle dage og lukke verden ude, giver stress, og det klarer du så ved at selvmedicinere og måske ryge lidt hash for at falde ned på jorden igen. Andre dage er du så meget på, at du simpelthen skal have noget andet til at holde festen kørende, og det er med til at gøre at systemet og du selv brænder sammen. Det er ikke noget, som hverken vores hjerner eller vores krop kan holde til i længden.

Det er dog en livsstil, som ofte starter med weekendbrug af stoffer og ender med hverdagsmisbrug af stoffer og et liv, som ender i rendestenen. Det er for alle, som ikke kan holde det under kontrol, og ja, det er de færreste, som kan det.

Mange af de stoffer, der følger med den moderne livsstil, er også farlige. De er kemisk fremstillede designerdrugs, og det er kemi, som er fyldt med alt fra rottegift til almindelig mel, og det er aldrig til at vurdere, hvor stærkt det er, og det har desværre kostet en del unge mennesker livet, når de eksperimenterer med stoffer af den kaliber, som så mange bruger hver weekend.

Author nico
Published
Categories Fart over feltet
Views 2432
youplay