Tidligere var det ikke normalt at se stoffer i de mængder, som de findes i dag. Og de stoffer, der var på markedet den gang, var enten meget dyre eller noget mere vanskelige at få fat i. I dag er stoffer noget, som du kan få i enhver afkrog af landet, og det er ikke dyrt længere.

Det moderne liv er at være klar i hovedet og være ”på” hele tiden. Det er med at være første mand, som er med på alt det moderne, og det kræver, at du er vågen og klar, så det er de moderne stoffer designet til. De “gamle” stoffer er stadig på markedet, men det er de nye, moderne designerdrugs, der er mest populære nu.

Det er rekreativt

Det er blevet meget populært blandt de unge at bruge stoffer som noget rekreativt, og det er en kultur, som desværre ikke ser ud til at blive mindre dominerende i de kommende år. Markedet er så oversvømmet med stoffer lige nu, at der er rig mulighed for at få fat i det, som man gerne vil have.

Og netop det, at det er blevet mainstream, gør, at stofferne, som i Nordkraft, er kommet ud til menigmand, og det er ikke kun dem, som er på kant med samfundet, som tager det. Nej, det er alle typer, fra den rige fra nordkysten til dem, som er i gang med en god uddannelse, eller sågar dem, som dyrker elitesport på nogle af de mange akademier, der er over hele landet. Ingen kan sige sig fri for stofferne, og der er intet sted, hvor du ikke finder dem i dag.

Author nico
Published
Categories Det moderne liv
Views 2338
youplay