Der er altid en skummel bagmand, og det er ham, der tjener pengene på de stoffer, som de unge tager i dag, men der er også en masse mellemmænd, som skal tjene penge på de unge og deres trang til at være med på noderne og have en livsstil, hvor der altid er fart på, og hvor der ikke er plads til fejltagelser.

Men som du også ser og læser i Nordkraft, er det ikke nødvendigvis de store bandemedlemmer, der står bag salget. Nej, stoffer er blevet allemandseje, og det er noget, som du finder i alle sociale lag. Det er ikke kun de laveste i samfundet, som tager dem og sælger dem, nej det er i alle sociale lag.

Væk med stereotyperne

Den skumle bagmand, som vi så ofte får portrætteret i film og serier, er langt væk og det er en god blanding af det samfund, som omgiver os alle. Dem, som i dit område sælger hash og andre stoffer, er ikke altid dem, som du tror. Det kan lige så godt være din pæne nabo.

Det er mange penge, der hver dag bliver handlet stoffer for, og sammenholdt med, at der er en meget stor profit ved alle stoffer, får det mange til at kaste sig ud i salg, import eller noget tredje for at tjene nogle hurtige penge.

Det er en barsk verden, man træder ind i, og det er en verden, hvor der ikke er nogen, som bliver tilgivet. Det er en verden, hvor pengene skal være der, eller også kommer det til at koste dig alt – og nogle gange livet.

Det er sjældent de klogeste, som kommer i klemme, for det er andre som smugler det ind, og det er også de små fisk, der sælger det til brugerne.

At flyve lavt

Det er også derfor, det er så svært at fange bagmændene med mindre man kan få en til at sladre om dem, og det er notorisk et miljø, hvor dem som sladrer, ikke har lang tid igen.

Det eneste, der er at gøre, er at forhindre dem, som du kender, i at komme ind i det miljø med stoffer, for uanset hvilken ende af samfundet, du befinder dig i. er det som regel en vej til fængsel, bunden af samfundet eller til kirkegården.

For det er en verden og et miljø, som æder en op indefra, og stofferne gør det samme. Det er vejen lige lukt i helvede for dem, som bliver fanget, og der er ikke nogen vej ud, med mindre du er villig til at tage den lange og hårde kamp.

Author nico
Published
Categories Det koster
Views 664
oktober 2020
M T O T F L S
« nov    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
youplay